bestiotablog

Un blog d´humor i malhumor. Humor perquè cal molt humor per a editar un blog així. Malhumor pels milions de seguidors diaris d´aquest blog. Moltes gràcies a tots. A tu també!!

bestiotablog avisa:

si després d´anar llegint tot això encara teniu valor de mirar més articles, al final de l´últim podeu prémer "entradas antiguas" i us portarà a altres articles més antics i igualment decadents... Espero que tingueu valor... Allà us vull veure!!!

viernes, 6 de febrero de 2009

TRACTAT TEÒRIC DE L´ECOÑOMIA PRÀCTICA APLICADA AL CONTEXT INTERNACIONAL EN UNA CONJUNTURA ADVERSA.



ecoñomia és la ciència que estudia la relació de possessió que hi ha entre certa part del cos femení (o femella en cas de les bèsties) i l´altra part implicada, que sempre admetrà que és de la seva propietat i dirà allò de “es mia”. Actualment el cicle ecoñòmic és descendent, això vol dir que baixa l´oferta d´aquesta part femenina (quina putada). Alhora fonts informatives col.laboradores amb la nostra redacció constata que la demanda està augmentant, i és que la gent ja no s´aconforma en veure l´Aramis Fuster per la televisió (és que hi ha massa guarro per ahí). Tot això junt fa que els preus pugin d´una manera incontrolada (molta inflació) en una època on diuen que l´economia internacional no va bé (un altre dia parlarem d´això). Aquesta inflació provoca un descontentament generalitzat. A veure, cal ser sincers i a la gent que li pugin el preu del pa, de la llet (i la mala llet més barata) i del gasoil tant se li´n fot, però que pugin els preus dels patacons ho veuen com una cosa inconcebible i que pot portar a aquest pais a la decadència total. El que hi hagi un president que faci sabates (Sb) i sigui un sabatot tira que te va, però aquesta crisi ecoñòmica pot acabar amb qualsevol espectativa de tota la demanda i tota espectativa de qualsevol demanda (toma frasecita).


És molt habitual sentir la proposició “la ecoñomía y no de otro”. Que n´és de sabi el refranero popular. Lo que no diu és que “el otro” pot ser no pensa lo mateix sobre l´ecoñomia d´un tercer. En aquest pais de chufles i pandereta es tercia molt el mirar l´ecoñomia aliena i alhora que no li toquin la seva. A això se li diu comunisme… però a qui l´importa el comunisme!


Les potències ecoñòmiques s´afanyen a mirar cap a dalt i dir “pues sí”.


Espero que hagi quedat ben clar aquest tema que actualment està tant de moda i porta tants maldecaps a la gent de peu. La gent de cotxe no té aquest problemes. Més si és de gama alta. Cal afegir que els cotxes es qualifiquen amb el concepte gama. En el cas de les putotes el terme és standing.

En qualsevol secció d´una Redacció es dóna la possibilitat que el lector pugui aportar sobre el tema i debatir-ho. Aquest no és lo cas, ja que tot lo exposat en les ratlles superiors és quelcom que no admet cap mena de dupte i és una veritat absoluta; una, grande (el tamany sí importa) y llibre (la “l” del teclat a vegades em falla. He dit falla,fale?). Au, siau!

En vermell tenim la corba de la demanda.

En blau la corba de l´oferta.

En verd les corbes perilloses. Piensa en verde.


Estava mirant el gràfic i m´està recordant un quadre del miri miri Joan Miró. L´anomenaré “Oreja sorda con caries”.


.

No hay comentarios:

Publicar un comentario