bestiotablog

Un blog d´humor i malhumor. Humor perquè cal molt humor per a editar un blog així. Malhumor pels milions de seguidors diaris d´aquest blog. Moltes gràcies a tots. A tu també!!

bestiotablog avisa:

si després d´anar llegint tot això encara teniu valor de mirar més articles, al final de l´últim podeu prémer "entradas antiguas" i us portarà a altres articles més antics i igualment decadents... Espero que tingueu valor... Allà us vull veure!!!

domingo, 22 de febrero de 2009

Sóc un Bestiota




Aquí tenim un parell de retrats de l´Agamenon, creador de tot això. Només un paio amb un aspecte tan lamentable és capaç de fotre aquestes cosotes per internet. Hi ha altres imatges, una feta en un fotomaton quan va pujar l´Everest (va ser el primer en pujar un fotomaton a l´Everest), una altra fotent un calvo (no un clavo), però no les trobo interessants.
.
Mirant per l´àlbum familiar que vaig trobar amagat per les masmorres van aparéixer algunes joies. Una d´elles és quan l´Agamenon tot just surt de l´ou. Crec qué afortunadament és un document únic (aviat les veurem publicades per Telecino). També tenim una altra imatge patètica; es tracta de l´Agamenonot fent un exercici d´equilibris amb un got de birra un dissabte per la nit. Aquí estan. Aviso que les imatges són molt fortes i poden produir greus conseqüències a la salut. Si esteu menjant acabeu de menjar tranquilament, bon profit, i mireu després d´haber fet la digestiu, per si de cas... I aviseu un metge!








No hay comentarios:

Publicar un comentario