bestiotablog

Un blog d´humor i malhumor. Humor perquè cal molt humor per a editar un blog així. Malhumor pels milions de seguidors diaris d´aquest blog. Moltes gràcies a tots. A tu també!!

bestiotablog avisa:

si després d´anar llegint tot això encara teniu valor de mirar més articles, al final de l´últim podeu prémer "entradas antiguas" i us portarà a altres articles més antics i igualment decadents... Espero que tingueu valor... Allà us vull veure!!!

lunes, 2 de marzo de 2009

L´alcohol i les seves conseqüències




“Osti tu. Quin fart de foter-li ahir. Avui estic petat”. Aquest és un comentari molt típic i lamentable que es fa molta gent. Claro!!! Tota la nit cubatilla per aquí, cubatilla per allà, fotent-li sense coneixement i l´endemà no hi ha qui ho suporti. Sempre xumant per tal de treure la part més bestiota d´un mateix. Sempre al costat de la barra dient amb la veu cazallera, la boca torta i fent-se el graciós: “camareraaaaa un altre Brugal, però aquest amb poca coca cola, que la coca cola em senta molt malament, i per al meu amic un anís del Mono”.

Arriva la cambrera i diu: “noi com no et treguis l´espartenya de la bocota no farem res… A més, fas pena i pudor. Val més que vagis al vàter i et fotis un glob de la tassa del cagadero! T´has vist la fatxa que fots?” “Quina cambrera més simpàtica que tenen en aquest barot!!”

Llavors l´individu en qüestió torna a l´atac: s´encara cap a una altra pobra víctima, i ella que ja el veu vindre, fot el camp. Enganxa a una altra tia que volta per allà i li diu: “euusdwd2df nnmidwlemuuu ñpsteef amb madaleneeees, hip!”. Ella queda estupefacta, no sap si és finlandès o idiota… i el que és pitjor, les apestoses bafarades que sempre acompanyen aquestes escenes. La pobra tia no en té prou aguantant les animales que li diuen sinó que encara ha de suportar una pudorada que no hi ha Cristo que la aguanti (la tia pensa: este tío huele a demonios). Allò que si hi haguessin 4 tocinos a la vora fugirien corrent de la pudorota…

Un ho veu molt bonic en aquells moments d´eufòria, però no ens enganyem, l´alcohol ens ho fa veure (i beure) tot distorsionat. Provoca que les coses es vegin doblades doblades, hip!! Aquí teniu un exemple. Si mireu la imatge en condicions normals (com Déu mana) veureu una filera d´ampolles. Si anéssiu beguts veurieu la imatge borrosa i doble. Vaja! Que sou tots una colla de borratxos i sempre aneu petots.

4 comentarios:

  1. Ep BestiotaBlogger, l'altre dia al tercer cubata vaig començar a veure el quadre de la "Oreja Sorda Con Caries" que tens penjada per aquí.

    ResponderEliminar
  2. Ep Bestiota, quedem avui al Bar del Pibe a fer unes birrotes. Hem d'iniciar una seriosa investigació d'on reobriran el bar on ens insuflàvem caipirinhes.

    ResponderEliminar
  3. Ruta bloguil, tercera parada, bestiotablog,

    M'encanta el cotxe d'empresa que subministreu als treballadors de bestiotablog. Sí, aquest que teniu a l'esquerra del blog.

    Fins ara bestiota!

    ResponderEliminar
  4. Ep bestiota, que quan anava a enviar el comentari el teu blog em diu que escrigui unes lletres i ficava CRUFAR. És una nova forma de FOLLAR?

    ResponderEliminar